Helt alene i ingenmannsland (Hyttevlog - dag 1)

23.06.2016
17:57
 

Ikke se deg selv gjennom andres øyne

22.06.2016
20:39Jeg opplever stadig vekk at folk, både jenter og gutter, forteller meg om hvordan de har lyst til å farge håret sitt i en unaturlig farge, men ikke våger da de er redd for hva de rundt seg vil tenke og si. Det får meg til å tenke mye lenger enn bare hårfarge, men hvordan alle ønsker å bare bli likt og akseptert. 

Måten folk behandler deg er en redegjørelse for hvem de er som et menneske, det er ikke en uttalelse om deg. Aldri la noen andre definere hvem du er. Hvordan andre ser deg, er ikke viktig. Hvordan du ser deg selv, betyr alt. Det er aldri for sent å bli hvem du kanskje alltid har vært! 

Er det ikke viktigere at du selv liker og aksepterer den du er?

"Du overlevde"

17.06.2016
22:52


Torsdag 16. Juni 2016 fikk jeg utdelt vitnemålet mitt, endelig kunne jeg offisielt si at jeg er ferdig på VGs. Det tok lenger enn forventet, men etter fjorten år er jeg klar for å legge denne delen av livet mitt bak meg. Det har vært en hard kamp, jeg har kjempet og jobbet hardere enn jeg burde for gode karakterer med styggen på ryggen som hele tiden har passet på at alt skal være litt vanskeligere enn nødvendig. Jeg har flere ganger uroet meg over å måtte droppe ut av skolen igjen og igjen, men selv uten hjelp fra skolen (jeg prøvde, men det var ikke mye hjelp å få da selv rådgiver ikke hadde tro på meg) klarte jeg det helt selv! Hver morgen var en slosskamp med meg selv, men den dag i dag er jeg glad jeg ikke ga opp! Jeg har gitt opp en gang og jeg vet hvor vondt det er og hvor stor skuffelsen er, men den seiersfølelsen jeg sitter med i skrivende stund trumfer alle håpløse tanker om fremtiden. 

 Mor gråt og hvisket "Du overlevde". Ja, tenk det. Jeg er sterkere enn jeg tror. ♥

En liten introduksjon ♡

13.06.2016
12:00


 

Hello cuties! ✧

Jeg heter Mathilde, jeg er en Japan-fanatiker, og dette er min blogg! Du kjenner meg kaaanskje fra YouTube hvor jeg driver kanalen Mathilde Bakken (link). Innleggene mine vil stort sett handle om japansk street fashion, samt en titt inn i livet til en norsk magical girl ♡ Selv er jeg mest inn i fairy kei, decora og party kei - men jeg finner alle subkulturer interessant, så alt kan dukke opp her! ✧

Tusen takk for at du tok deg til til å lese min lille introduksjon, og frem til neste gang jeg tar meg tid til å skrive noe - ja ne! 

hits